Συχνές Ερωτήσεις

Χρειάζεστε βοήθεια;

Τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος. Ρίξτε μια ματιά στην ενότητα «Συχνές Ερωτήσεις», και αν εξακολουθείτε να μην μπορείτε να βρείτε την απάντηση στο ερώτημα σας, μπορείτε να απευθυνθείτε απευθείας σε εμάς.

Πως αποθηκεύω το προϊόν που αγόρασα αφότου το ανοίξω;

Όλα τα προϊόντα μας έχουν οδηγίες αποθήκευσης πάνω στη συσκευασία σε περίπτωση που δεν καταναλωθεί όλη η ποσότητα.

Μπορώ να ταΐσω τη γάτα μου με προϊόν αργότερα από την αναγραφόμενη προτεινόμενη ημερομηνία ανάλωσης;

Όλα τα προϊόντα μας έχουν την ένδειξη «Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από…» για να βοηθήσουν τα καταστήματα να ελέγχουν την καταλληλόλητα των προϊόντων που βρίσκονται στα ράφια τους. Όταν η συγκεκριμένη ημερομηνία περάσει, δεν σημαίνει ότι η τροφή θα είναι επιβλαβής. Ωστόσο, μπορεί να μην είναι τόσο θρεπτική. Επίσης, ενδέχεται να έχει αλλοιωθεί η γεύση και η υφή της.

Μπορώ να ταΐζω το γατάκι μου με τροφή για ενήλικη γάτα;

Πάντα προτείνουμε, για κάθε γάτα, να τρέφεται με τροφή ειδικά διαμορφωμένη για την ηλικία της έτσι ώστε να λαμβάνει την κατάλληλη ισορροπία στη διατροφή της.

Πόσο τροφή πρέπει να δίνω στην γάτα μου;

Όλες οι συσκευασίες μας παρέχουν αναλυτικές οδηγίες σίτισης έτσι ώστε να σας βοηθήσουν να υπολογίσετε την ποσότητα τροφής που αναλογεί στην γάτα σας. Γνωρίζουμε ότι κάθε γάτα είναι διαφορετική έτσι και η δικιά σας μπορεί να χρειάζεται περισσότερο ή λιγότερο φαγητό, ανάλογο με το βάρος, την ηλικία και την φυσική της κατάσταση. Εάν δεν είστε σίγουρος μπορείτε να επικοινωνήσετέ με τη Γραμμή Καταναλωτή.

Πώς μπορώ να εισάγω μια νέα συνταγή ή ποικιλία στη διατροφή της γάτας μου;

Είναι πάντα καλύτερο να εισάγετε σταδιακά μια νέα τροφή στη διατροφή της γάτα σας αναμιγνύοντας για μερικές μέρες μικρές ποσότητές της νέας τροφής, με την τροφή που έχει συνηθίσει.

Γιατί η γάτα μου μερικές φορές αρνείται να φάει την τροφή της;

Αυτό το φαινόμενο δεν χρειάζεται να σας προβληματίζει. Οι γάτες είναι ξακουστές για την ικανότητά τους να αναγνωρίζουν ακόμη και την πιο μικρή αλλαγή στην εμφάνιση, την οσμή και την γεύση. Θα μπορούσατε να τις δελεάσετε ορισμένες φορές ώστε να μπορέσουν να το συνηθίσουν.

Πρέπει να μειώσω την κύρια τροφή της γάτας μου εάν της δίνω λιχουδιές;

Οι λιχουδιές που προσφέρετε στη γάτα σας δεν πρέπει να ξεπερνούν το 10% της ημερήσιας ποσότητας σε θερμίδες. Η γάτα σας θα συνεχίσει να έχει ανάγκη το βασικό της γεύμα, αλλά θυμηθείτε να προσαρμόσετε την ποσότητα του κυρίως γεύματος έτσι ώστε να μην πάρει περισσότερες θερμίδες από τις επιθυμητές.

Παρέχετε δείγματα;

Όχι δεν παρέχουμε. Σε περίπτωση όμως που έχετε κάποια ερώτηση σχετική με τα προϊόντα μας, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Θα μπορούσε να γίνει και η γάτα μου πρωταγωνίστρια στις διαφημίσεις σας;

Η ομάδα Marketing δουλεύει με ειδικές διαφημιστικές εταιρείες για να βρει γάτες κατάλληλες να πρωταγωνιστήσουν στις διαφημίσεις μας. Παρόλα αυτά, θα θέλαμε πολύ να δούμε φωτογραφίες της γάτα σας. Γιατί δεν ανεβάζετε μια φωτογραφία στην σελίδα μας στο Facebook;

Επικοινωνία

Έχετε κάποια ερώτηση ή σχόλιο; Έχουμε ειδικούς που μπορούν να σας κατευθύνουν.