Πίσω
WHISKAS® Dentabites  Υγιεινές Λιχουδιές με Κοτόπουλο 50g

WHISKAS® Dentabites Υγιεινές Λιχουδιές με Κοτόπουλο 50g

Συμπληρωματική τροφή για ενήλικες γάτες. 

Οι λιχουδιές Whiskas® DENTABITES λόγω ειδικού σχήματος και υφής, είναι σχεδιασμένες να μειώνουν τον σχηματισμό της πέτρας στα δόντια της γάτας όταν προσφέρονται καθημερινά. Καθαρίζουν απαλά τα μικροσκοπικά δόντια της γάτας και βοηθούν στην μείωση της συσσώρευσης οδοντικών καταλοίπων στα δόντια, ενώ είναι ταυτόχρονα και εξαιρετικά γευστικές! Με λαχταριστή γεύση κοτόπουλο, που σας βοηθάει να παρέχετε κατάλληλη στοματική φροντίδα ακόμα και στην πιο ανήσυχη γάτα.  

Το Whiskas® DENTABITES φέρουν την πιστοποίηση της Ευρωπαϊκής Κτηνιατρικής Οδοντιατρικής Εταιρείας (European Veterinary Dental Society - EVDS) για την έγκριση έλαβε από το Κτηνιατρικό Συμβούλιο Υγείας του Στόματος (Veterinary Oral health Counsel- VOHC) για τη βοήθεια που παρέχει στην καταπολέμηση της πέτρας στα δόντια. 

Χωρίς τεχνητές χρωστικές ή αρώματα. 
 

Σύνθεση

δημητριακά, κρέας και ζωικά παράγωγα (εκ των οποίων κοτόπουλο 15%), εκχυλίσματα φυτικών πρωτεϊνών, παράγωγα φυτικής προέλευσης, έλαια και λίπη, μαγιά, σπόροι, μυρωδικά, μεταλλικά στοιχεία.

Πιστοποίηση WALTHAM™

Όλα μας τα προϊόντα έχουν σχεδιαστεί από τους διατροφολόγους και τους κτηνιάτρους μας στο Επιστημονικό Κέντρο Ερευνών για τη Διατροφή των Κατοικίδιων WALTHAMTM, μια ηγετική αρχή στον χώρο της διατροφής και της υγείας των κατοικίδιων.

 

Σύσταση ημερήσιας διατροφής

Προσφέρετε έως 16 τεμάχια την ημέρα. Παρακαλούμε μειώστε την πλήρη τροφή ανάλογα. 

 

 

Το WHISKAS® συνιστά τον συνδυασμό ξηράς και υγρής τροφής, προσφέροντας στη γάτα σας σε υγρή τροφή τα 2/3 και σε ξηρά τροφή το 1/3 των ημερήσιων θερμίδων που προσλαμβάνει από τη διατροφή της. Μην ξεχνάτε να της προσφέρετε και λιχουδιές.

Αναλυτικά στοιχεία (%)

Πρωτεΐνη:  26,4 
Ολικές λιπαρές ουσίες:  12,2 
Ανόργανη ύλη:  9,8 
Ολικές ινώδεις ουσίες:  5,2 
Υγρασία:  10 
Ενέργεια:  343 kcal/100g 
Συμπληρωματική ανάλυση (%):  
Ωμέγα:  3  
Λιπαρά οξέα  1868 mg/kg 
Πρόσθετες ύλες ανά kg:  
Αντιοξειδωτικά / Διατροφικές πρόσθετες ύλες:  
Θειικός χαλκός πενταένυδρος:  8,2 mg 
Ιωδιούχο κάλιο: 0,27 mg 
Θειικός ψευδάργυρος μονοένυδρος:  0,01 mg  

 

 

Οδηγίες διατροφής

Χρησιμοποιήστε το μέσα σε 14 ημέρες από το άνοιγμα. Έχετε πάντα διαθέσιμο φρέσκο, πόσιμο νερό. Φυλάσσεται σε ξηρό και δροσερό χώρο 

 

Συνδυάστε το με…

Copyright © Mars 2020 Whiskas®, Trademark of Mars Incorporated and its affiliates