Πίσω
WHISKAS® 1+ Φακελάκι Πολυσυσκευασία με Γεύσεις της Θάλασσας (Τόνος, Σολομός, Μπακαλιάρος, Ψάρια Ωκεανού) σε Ζελέ 4x100g

WHISKAS® 1+ Φακελάκι Πολυσυσκευασία με Γεύσεις της Θάλασσας (Τόνος, Σολομός, Μπακαλιάρος, Ψάρια Ωκεανού) σε Ζελέ 4x100g

100% πλήρες και ισορροπημένο γεύμα 

Στο Whiskas® γνωρίζουμε πολύ καλά τι χρειάζεται και αγαπάει η γάτα σας. Γι’ αυτό, τα φακελάκια μας είναι διατροφολογικά πλήρη και ισορροπημένα, ώστε να μπορείτε να προσφέρετε στη γάτα σας την καλύτερη δυνατή φροντίδα.  

Για παράδειγμα, γνωρίζουμε ότι οι γάτες αναζητούν ποικιλία στη διατροφή από τη φύση τους. Γι’ αυτό, παρέχουμε μια μεγάλη ποικιλία γευμάτων Whiskas® σε φακελάκι, σε σάλτσα ή σε ζελέ.

Οι τροφές Whiskas® σε φακελάκια 100g:

√ Είναι φτιαγμένες από υψηλής ποιότητας συστατικά.
√ Διαθέτουν την ιδανική ισορροπία βιταμινών και μεταλλικών στοιχείων, που βοηθά τη γάτα σας να παραμείνει υγιής και ευτυχισμένη.
√ Περιέχουν ψευδάργυρο για την ενίσχυση υγιούς δέρματος και τριχώματος.
√ Δεν περιέχουν συντηρητικά και τεχνητά αρώματα.
 

Σύνθεση

Με Σολομό. Σύνθεση: κρέας και ζωικά παράγωγα (34%, εκ των οποίων 94% φυσικά*), ψάρι και παράγωγα ψαριού (100% φυσικό*,εκ των οποίων σολομός 4%), μεταλλικά στοιχεία (0,5%), έλαια και λίπη (περιέχει 0,1% ηλιέλαιο).

Με Τόνο. Σύνθεση: κρέας και ζωικά παράγωγα (34%, εκ των οποίων 94% φυσικά*), ψάρι και παράγωγα ψαριού (100% φυσικό*, εκ των οποίων τόνος 4%), μεταλλικά στοιχεία (0,5%), έλαια και λίπη (περιέχει 0,1% ηλιέλαιο).

Με Μπακαλιάρο. Σύνθεση: κρέας και ζωικά παράγωγα (34%, εκ των οποίων 94% φυσικά*), ψάρι και παράγωγα ψαριού (100% φυσικό*, περιέχει 4% μαύρο μπακαλιάρο), μεταλλικά στοιχεία (0,5%), έλαια και λίπη (περιέχει 0,1% ηλιέλαιο).

Με Ψάρια του Ωκεανού. Σύνθεση: κρέας και ζωικά παράγωγα (34%, εκ των οποίων 94% φυσικά*), ψάρι και παράγωγα ψαριού (100% φυσικό*, περιέχει 4% λευκό ψάρι), μεταλλικά στοιχεία (0,5%), έλαια και λίπη (περιέχει 0,1% ηλιέλαιο).

Πιστοποίηση WALTHAM™

Όλα μας τα προϊόντα έχουν σχεδιαστεί από τους διατροφολόγους και τους κτηνιάτρους μας στο Επιστημονικό Κέντρο Ερευνών για τη Διατροφή των Κατοικίδιων WALTHAMTM, μια ηγετική αρχή στον χώρο της διατροφής και της υγείας των κατοικίδιων.

 

Σύσταση ημερήσιας διατροφής

Μία γάτα 3kg χρειάζεται 2½ φακελάκια την ημέρα.Μια γάτα 4kg χρειάζεται 3 φακελάκια την ημέρα. Μια γάτα 5kg χρειάζεται 3½ φακελάκια την ημέρα. Σας συνιστούμε να συνδυάζετε 1 ½ φακελάκι με 15g ξηρή τροφή WHISKAS® για τις γάτες 3kg, 2 φακελάκια με 20g ξηρή τροφή WHISKAS® για τις γάτες 4kg και 2½ φακελάκια με 15g ξηρή τροφή WHISKAS® για τις γάτες 5kg. (77 kcal/100g)

 

Το WHISKAS® συνιστά τον συνδυασμό ξηράς και υγρής τροφής, προσφέροντας στη γάτα σας σε υγρή τροφή τα 2/3 και σε ξηρά τροφή το 1/3 των ημερήσιων θερμίδων που προσλαμβάνει από τη διατροφή της. Μην ξεχνάτε να της προσφέρετε και λιχουδιές.

Αναλυτικά στοιχεία (%)

Πρωτεΐνη:  9  
Ολικές λιπαρές ουσίες:   4,7 
Ανόργανη ύλη:  1,8  
Ολικές ινώδεις ουσίες:   0,3
Υγρασία:  84 
ασβέστιο:  0,29
Πρόσθετες ύλες ανά kg
Διατροφικές πρόσθετες ύλες: 
Βιταμίνη E: 19 mg 
Βιταμίνη B1:   28,6 mg
Βιταμίνη D3: 250 IU  
Ιωδικό ασβέστιο άνυδρο: 0,3 mg 
Θειικός χαλκός πεντάνυδρος:  10 mg
Θειικός σίδηρος μονοένυδρος:  31,7 mg 
Θειικό μαγγάνιο μονοένυδρο:  5,95 mg, 
Θειικός ψευδάργυρος μονοένυδρος: 418 mg  
Τεχνολογικές πρόσθετες ύλες:
 Κόμμι κασσίας:  2370 mg.

 

 

Οδηγίες διατροφής

Προσαρμόστε την ποσότητα της τροφής ανάλογα με το επίπεδο δραστηριότητας και το βάρος της γάτας σας. Λάβετε υπόψη σας ότι χρειάζεται μία περίοδος προσαρμογής όταν αλλάζετε τροφή. Προσφέρετε νερό, σερβίρετε σε θερμοκρασία δωματίου.

 

Συνδυάστε το με…

Copyright © Mars 2020 Whiskas®, Trademark of Mars Incorporated and its affiliates