Πίσω
WHISKAS® 1+ Φακελάκι Πολυσυσκευασία με Επιλεγμένο Κρέας (Κοτόπουλο, Μοσχάρι, Αρνάκι, Γαλοπούλα) σε Σάλτσα 4x100g

WHISKAS® 1+ Φακελάκι Πολυσυσκευασία με Επιλεγμένο Κρέας (Κοτόπουλο, Μοσχάρι, Αρνάκι, Γαλοπούλα) σε Σάλτσα 4x100g

100% πλήρες και ισορροπημένο γεύμα

Στο Whiskas® γνωρίζουμε πολύ καλά τι χρειάζεται και αγαπάει η γάτα σας. Γι’ αυτό, τα φακελάκια μας είναι διατροφολογικά πλήρη και ισορροπημένα, ώστε να μπορείτε να προσφέρετε στη γάτα σας την καλύτερη δυνατή φροντίδα.  

Για παράδειγμα, γνωρίζουμε ότι οι γάτες αναζητούν ποικιλία στη διατροφή από τη φύση τους. Γι’ αυτό, παρέχουμε μια μεγάλη ποικιλία γευμάτων Whiskas® σε φακελάκι, σε σάλτσα ή σε ζελέ.  

Οι τροφές Whiskas® σε φακελάκια 100g: 

√ Είναι φτιαγμένες από υψηλής ποιότητας συστατικά.
√ Διαθέτει την ιδανική ισορροπία βιταμινών και μεταλλικών στοιχείων, που βοηθά τη γάτα σας να παραμείνει υγιής και ευτυχισμένη.
√ Περιέχει ψευδάργυρο για την ενίσχυση υγιούς δέρματος και τριχώματος.
√ Δεν έχει συντηρητικά και τεχνητά αρώματα 
 

Σύνθεση

Με κοτόπουλο. Σύνθεση: κρέας και ζωικά παράγωγα (38%, εκ των οποίων 94% φυσικά*, εκ των οποίων κοτόπουλο 4%), δημητριακά, λαχανικά (περιέχει 0,4% αποξηραμένο αρακά, ισοδύναμο με 4% αρακά), μεταλλικά στοιχεία (0,5%), έλαια και λίπη (περιέχει 0,1% ηλιέλαιο), σάκχαρα.

Με Μοσχάρι. Σύνθεση: κρέας και ζωικά παράγωγα (38%, εκ των οποίων 94% φυσικά*, εκ των οποίων μοσχάρι 4%), δημητριακά, μεταλλικά στοιχεία (0,5%), έλαια και λίπη (περιέχει 0,1% ηλιέλαιο), σάκχαρα.

Με Γαλοπούλα. Σύνθεση: κρέας και ζωικά παράγωγα (38%, εκ των οποίων 94% φυσικά*, εκ των οποίων γαλοπούλα 4%), δημητριακά, μεταλλικά στοιχεία (0,5%), έλαια και λίπη (περιέχει 0,1% ηλιέλαιο), σάκχαρα.

Με Αρνάκι. Σύνθεση: κρέας και ζωικά παράγωγα (38%, εκ των οποίων 94% φυσικά*, εκ των οποίων 4% αρνάκι), δημητριακά, λαχανικά (περιέχει 0,4% αποξηραμένα καρότα, ισοδύναμο με 4% καρότα), μεταλλικά στοιχεία (0,5%), έλαια και λίπη (περιέχει 0,1% ηλιέλαιο), σάκχαρα.

Πιστοποίηση WALTHAM™

Όλα μας τα προϊόντα έχουν σχεδιαστεί από τους διατροφολόγους και τους κτηνιάτρους μας στο Επιστημονικό Κέντρο Ερευνών για τη Διατροφή των Κατοικίδιων WALTHAMTM, μια ηγετική αρχή στον χώρο της διατροφής και της υγείας των κατοικίδιων.

 

Σύσταση ημερήσιας διατροφής

Μια γάτα 3kg χρειάζεται 2½ φακελάκια την ημέρα.Μια γάτα 4kg χρειάζεται 3 φακελάκια την ημέρα. Μια γάτα 5kg χρειάζεται 3½ φακελάκια την ημέρα. Σας συνιστούμε να συνδυάζετε 1 ½ φακελάκι με 15g ξηρή τροφή WHISKAS® για τις γάτες 3kg, 2 φακελάκια με 20g ξηρή τροφή WHISKAS® για τις γάτες 4kg και 2½ φακελάκια με 15g ξηρή τροφή WHISKAS® για τις γάτες 5kg. (77 kcal/100g)

 

Το WHISKAS® συνιστά τον συνδυασμό ξηράς και υγρής τροφής, προσφέροντας στη γάτα σας σε υγρή τροφή τα 2/3 και σε ξηρά τροφή το 1/3 των ημερήσιων θερμίδων που προσλαμβάνει από τη διατροφή της. Μην ξεχνάτε να της προσφέρετε και λιχουδιές.

Αναλυτικά στοιχεία (%)

Πρωτεΐνη:  8
Ολικές λιπαρές ουσίες:   4,7 
Ανόργανη ύλη:  1,7 
Ολικές ινώδεις ουσίες:   0,3
Υγρασία:  84 
ασβέστιο: 0,29
φωσφόρος: 0,2
Πρόσθετες ύλες ανά kg: 
Διατροφικές πρόσθετες ύλες: 
Βιταμίνη B₁: 29,4 mg
Βιταμίνη E: 19,6 mg
Χαλκός (Πενταένυδρος θειϊκός χαλκός): 1,3mg
Ιώδιο (Άνυδρο ιωδικό ασβέστιο): 0,25 mg
Σίδηρος (Mονοένυδρος θειϊκός σίδηρος (ΙΙ)): 12,6 mg
Μαγγάνιο (Ένυδρο θειϊκό μαγγάνιο): 2,5. mg
Ψευδάργυρος (Ένυδρος θειϊκός ψευδάργυρος): 20,2 mg
Τεχνολογικές πρόσθετες ύλες:
Κόμμι κασσίας:  2370 mg

 

 

Οδηγίες διατροφής

Προσαρμόστε την ποσότητα της τροφής ανάλογα με το επίπεδο δραστηριότητας και το βάρος της γάτας σας. Λάβετε υπόψη σας ότι χρειάζεται μια περίοδος προσαρμογής όταν αλλάζετε τροφή. Προσφέρετε νερό, σερβίρετε σε θερμοκρασία δωματίου.

 

Συνδυάστε το με…

Copyright © Mars 2020 Whiskas®, Trademark of Mars Incorporated and its affiliates