Πίσω
WHISKAS® 1+ Ετών Γάτα με Μοσχάρι σε Σάλτσα 100g

WHISKAS® 1+ Ετών Γάτα με Μοσχάρι σε Σάλτσα 100g

100% πλήρες και ισορροπημένο γεύμα 

Στο Whiskas® γνωρίζουμε πολύ καλά τι χρειάζεται και αγαπάει η γάτα σας. Γι’ αυτό, τα φακελάκια μας είναι διατροφολογικά πλήρη και ισορροπημένα, ώστε να μπορείτε να προσφέρετε στη γάτα σας την καλύτερη δυνατή φροντίδα.  

Για παράδειγμα, γνωρίζουμε ότι οι γάτες αναζητούν ποικιλία στη διατροφή από τη φύση τους. Γι’αυτό παρέχουμε μια μεγάλη ποικιλία γευμάτων Whiskas® σε φακελάκι, σε σάλτσα ή σε ζελέ.  

Οι τροφές Whiskas® σε φακελάκια 100g:

√ Είναι φτιαγμένες από υψηλής ποιότητας συστατικά.
√ Διαθέτουν την ιδανική ισορροπία βιταμινών και μεταλλικών στοιχείων, που βοηθά τη γάτα σας να παραμείνει υγιής και ευτυχισμένη.
√ Περιέχουν ψευδάργυρο για την ενίσχυση υγιούς δέρματος και τριχώματος.
√ Δεν περιέχουν συντηρητικά και τεχνητά αρώματα.
 

Σύνθεση

κρέας και ζωικά παράγωγα (38%, εκ των οποίων 94% φυσικά*, εκ των οποίων μοσχάρι 4%), δημητριακά, μεταλλικά στοιχεία (0,5%), έλαια και λίπη (περιέχει 0,1% ηλιέλαιο), σάκχαρα.

Πιστοποίηση WALTHAM™

Όλα μας τα προϊόντα έχουν σχεδιαστεί από τους διατροφολόγους και τους κτηνιάτρους μας στο Επιστημονικό Κέντρο Ερευνών για τη Διατροφή των Κατοικίδιων WALTHAMTM , μια ηγετική αρχή στον χώρο της διατροφής και της υγείας των κατοικίδιων.

 

Σύσταση ημερήσιας διατροφής

Μια γάτα 4kg χρειάζεται 3 φακελάκια την ημέρα. Σας συνιστούμε να συνδυάζετε 2 φακελάκια με 20g ξηρή τροφή WHISKAS® για τις γάτες 4kg. (76 kcal/100g)

 

Το WHISKAS® συνιστά τον συνδυασμό ξηράς και υγρής τροφής, προσφέροντας στη γάτα σας σε υγρή τροφή τα 2/3 και σε ξηρά τροφή το 1/3 των ημερήσιων θερμίδων που προσλαμβάνει από τη διατροφή της. Μην ξεχνάτε να της προσφέρετε και λιχουδιές.

Αναλυτικά στοιχεία (%)

Πρωτεΐνη: 
Ολικές λιπαρές ουσίες: 4,7  
Ανόργανη ύλη:   1,7 
Ολικές ινώδεις ουσίες:  0,3 
Υγρασία:  84 
ασβέστιο: 0,29 
Πρόσθετες ύλες ανά kg:  
Διατροφικές πρόσθετες ύλες:  
Βιταμίνη B₁:  29,4 mg 
Βιταμίνη D₃:  250 IU
Βιταμίνη E:  19,6 mg
Χαλκός (Πενταένυδρος θειϊκός χαλκός):  1,3 mg
Ιώδιο (Άνυδρο ιωδικό ασβέστιο):  0,25 mg
Σίδηρος (Mονοένυδρος θειϊκός σίδηρος (ΙΙ)): 12,6 mg
Μαγγάνιο (Ένυδρο θειϊκό μαγγάνιο):   2,5. mg

 

 

Οδηγίες διατροφής

Προσαρμόστε την ποσότητα της τροφής ανάλογα με το επίπεδο δραστηριότητας και το βάρος της γάτας σας. Λάβετε υπόψη σας ότι χρειάζεται μια περίοδος προσαρμογής όταν αλλάζετε τροφή. Προσφέρετε νερό, σερβίρετε σε θερμοκρασία δωματίου. 

 

Συνδυάστε το με…

Copyright © Mars 2020 Whiskas®, Trademark of Mars Incorporated and its affiliates