Πίσω
WHISKAS® 1+ Casserole  Φακελάκι Πολυσυσκευασία με Επιλεγμένα Πουλερικά (Κοτόπουλο, Πάπια, Πουλερικά, Γαλοπούλα) σε Ζελέ 4x85g

WHISKAS® 1+ Casserole Φακελάκι Πολυσυσκευασία με Επιλεγμένα Πουλερικά (Κοτόπουλο, Πάπια, Πουλερικά, Γαλοπούλα) σε Ζελέ 4x85g

100% πλήρες και ισορροπημένο γεύμα  

Τo WHISKAS® Casserole Ποικιλία Πουλερικών σε ζελέ (Κοτόπουλο, Πάπια, Πουλερικά, Γαλοπούλα), χάρη στη μοναδική υφή και όψη του, μοιάζει σαν το μαγειρευτό κρέας στην κατσαρόλα που έχετε ετοιμάσει εσείς. Η γάτα σας θα λατρέψει τις ακαταμάχητες, ζουμερές μπουκίτσες του WHISKAS® Casserole, λαμβάνοντας παράλληλα όλα τα απαραίτητα θρεπτικά στοιχεία που έχει ανάγκη.

√ Με ισορροπημένα επίπεδα ανόργανων υλών για υγιές ουροποιητικό σύστημα. 
√ Με ψευδάργυρο που βοηθά στην υποστήριξη υγιούς δέρματος και τριχώματος. 
√ Χωρίς τεχνητές γεύσεις, χρώματα ή συντηρητικά. 

Το Whiskas® φροντίζει τη γάτα σας σε κάθε στάδιο της ζωής της με γεύματα που αγαπάει από τη φύση της. Γι’ αυτό χρησιμοποιούμε ποιοτικά συστατικά για να δημιουργήσουμε πεντανόστιμες συνταγές που θα διατηρήσουν τη γάτα σας υγιή και ευτυχισμένη. 

Σύνθεση

Με κοτόπουλο. Σύνθεση: κρέας και ζωικά παράγωγα (22%, εκ των οποίων κοτόπουλο 4%), εκχυλίσματα φυτικών πρωτεϊνών, σάκχαρα, μεταλλικά στοιχεία.  

Με πάπια.  Σύνθεση: κρέας και ζωικά παράγωγα (22%, εκ των οποίων πάπια 4%),  εκχυλίσματα φυτικών πρωτεϊνών, σάκχαρα, μεταλλικά στοιχεία.  

Με πουλερικά.  Σύνθεση: κρέας και ζωικά παράγωγα (22%, εκ των οποίων πουλερικά 4%),  εκχυλίσματα φυτικών πρωτεϊνών, σάκχαρα, μεταλλικά στοιχεία.  

Με γαλοπούλα.  Σύνθεση: κρέας και ζωικά παράγωγα (22%, εκ των οποίων γαλοπούλα 4%),  εκχυλίσματα φυτικών πρωτεϊνών, σάκχαρα, μεταλλικά στοιχεία. 

 

Πιστοποίηση WALTHAM™

Όλα μας τα προϊόντα έχουν σχεδιαστεί από τους διατροφολόγους και τους κτηνιάτρους μας στο Επιστημονικό κέντρο Ερευνών για τη Διατροφή των Κατοικίδιων WALTHAMTM, μια ηγετική αρχή στον χώρο της διατροφής και της υγείας των κατοικίδιων.

 

Σύσταση ημερήσιας διατροφής

Μια γάτα 3kg χρειάζεται 2 ½ φακελάκια την ημέρα.Μια γάτα 4kg χρειάζεται 3 ½ φακελάκια την ημέρα. Μια γάτα 5kg χρειάζεται 4 φακελάκια την ημέρα. Σας συνιστούμε να συνδυάζετε 2 φακελάκια με 15g ξηρή τροφή WHISKAS® για γάτες 3kg, 2 ½ φακελάκια με 15gr ξηρή τροφή WHISKAS® για γάτες 4kg και 3 φακελάκια με 15g ξηρή τροφή WHISKAS® για γάτες 5 kg. (63 kcal/ 85g)

 

Το WHISKAS® συνιστά τον συνδυασμό ξηράς και υγρής τροφής, προσφέροντας στη γάτα σας σε υγρή τροφή τα 2/3 και σε ξηρά τροφή το 1/3 των ημερήσιων θερμίδων που προσλαμβάνει από τη διατροφή της. Μην ξεχνάτε να της προσφέρετε και λιχουδιές.

Αναλυτικά στοιχεία (%)

Πρωτεΐνη:  12,5  
Ολικές λιπαρές ουσίες:  2,5 
Ανόργανη ύλη:   1,2 
Ολικές ινώδεις ουσίες: 0,2  
Υγρασία:  83 
Πρόσθετες ύλες ανά kg:  
Διατροφικές πρόσθετες ύλες:  
Βιταμίνη E:  19,6 mg 
Βιταμίνη B1:  29,4 mg 
Βιταμίνη D3:  250 IU 
Ιωδικό ασβέστιο άνυδρο:  0,44 mg 
Θειικός χαλκός πεντάνυδρος:  6 mg 
Θειικός σίδηρος μονοένυδρος:  46,67 mg 
Θειικό μαγγάνιο μονοένυδρο:  8,75 mg 
Θειικός ψευδάργυρος μονοένυδρος:  61,54 mg  
Τεχνολογικές πρόσθετες ύλες:  
Κόμμι κασσίας:  2800 mg.

 

Οδηγίες διατροφής

Προσαρμόστε την ποσότητα της τροφής ανάλογα με το επίπεδο δραστηριότητας και το βάρος της γάτας σας. Για υπέρβαρες γάτες μειώστε την ημερήσια ποσότητα. Λάβετε υπόψη σας ότι χρειάζεται μία περίοδος προσαρμογής όταν αλλάζετε τροφή. Έχετε πάντα διαθέσιμο φρέσκο, πόσιμο νερό. Σερβίρετε σε θερμοκρασία δωματίου και διατηρήστε στο ψυγείο τυχόν περίσσευμα τροφής έως 2 μέρες.

 

Copyright © Mars 2020 Whiskas®, Trademark of Mars Incorporated and its affiliates