Πίσω
WHISKAS® 1+ Φακελάκια για γάτα Casserole Πολυσυσκευασία με Επιλεγμένες Ποικιλίες (Κοτόπουλο, Σολομός, Μοσχάρι, Τόνος) σε Ζελέ 4x85g

WHISKAS® 1+ Φακελάκια για γάτα Casserole Πολυσυσκευασία με Επιλεγμένες Ποικιλίες (Κοτόπουλο, Σολομός, Μοσχάρι, Τόνος) σε Ζελέ 4x85g

100% πλήρης και ισορροπημένο γεύμα 

Το Whiskas® φροντίζει τη γάτα σας σε κάθε στάδιο της ζωής της με γεύματα που αγαπάει από τη φύση της. Γι’ αυτό χρησιμοποιούμε ποιοτικά συστατικά, για να δημιουργήσουμε πεντανόστιμες συνταγές που θα διατηρήσουν τη γάτα σας υγιή και ευτυχισμένη. 

Το απολαυστικό μας Μαγειρευτό με τρυφερά, ζουμερά κομματάκια, αποτελεί ακαταμάχητο γεύμα και προσφέρει στη γάτα σας όλα όσα χρειάζεται στη διατροφή της.

√ Με ισορροπημένα επίπεδα ανόργανων υλών για υγιές ουροποιητικό σύστημα.
√ Με ψευδάργυρο, που βοηθά στην υποστήριξη υγιούς δέρματος και τριχώματος.
√ Χωρίς τεχνητές γεύσεις, χρώματα ή συντηρητικά.
√Διατίθεται σε πολυσυσκευασία (4x85g) με (Κοτόπουλο, Σολομό, Μοσχάρι, Τόνο).

Σύνθεση

Με Κοτόπουλο. Σύνθεση: κρέας και ζωικά παράγωγα (22%, εκ των οποίων κοτόπουλο 4%), εκχυλίσματα φυτικών πρωτεϊνών, σάκχαρα,
μεταλλικά στοιχεία.

Με Σολομό. Σύνθεση: κρέας και ζωικά παράγωγα, εκχυλίσματα φυτικών πρωτεϊνών, ψάρι και παράγωγα ψαριού (εκ των οποίων σολομός 4%), σάκχαρα, μεταλλικά στοιχεία.

Με Μοσχάρι. Σύνθεση: κρέας και ζωικά παράγωγα (22%, εκ των οποίων μοσχάρι 4%), εκχυλίσματα φυτικών πρωτεϊνών, σάκχαρα, μεταλλικά στοιχεία.

Με Τόνο. Σύνθεση: κρέας και ζωικά παράγωγα, εκχυλίσματα φυτικών πρωτεϊνών, ψάρι και παράγωγα ψαριού (εκ των οποίων 4% τόνος), σάκχαρα, μεταλλικά στοιχεία.

Πιστοποίηση WALTHAM™

Όλα μας τα προϊόντα έχουν σχεδιαστεί από τους διατροφολόγους και τους κτηνιάτρους μας στο Επιστημονικό Κέντρο Ερευνών για τη Διατροφή των Κατοικίδιων WALTHAM™, μια ηγετική αρχή στον χώρο της διατροφής και της υγείας των κατοικίδιων.
 

 

Σύσταση ημερήσιας διατροφής

Μια γάτα 3kg χρειάζεται 2½ φακελάκια την ημέρα.Μια γάτα 4kg χρειάζεται 3½ φακελάκια την ημέρα. Μια γάτα 5kg χρειάζεται 4 φακελάκια την ημέρα. Σας συνιστούμε να συνδυάζετε 2 φακελάκια με 15g ξηρή τροφή WHISKAS® για τις γάτες 3kg, 2½ φακελάκια με 15g ξηρή τροφή WHISKAS® για τις γάτες 4kg και 3 φακελάκια με 15g ξηρή τροφή WHISKAS® για τις γάτες 5kg. (63 kcal/ 185g)

 

Το WHISKAS® συνιστά τον συνδυασμό ξηράς και υγρής τροφής, προσφέροντας στη γάτα σας σε υγρή τροφή τα 2/3 και σε ξηρά τροφή το 1/3 των ημερήσιων θερμίδων που προσλαμβάνει από τη διατροφή της. Μην ξεχνάτε να της προσφέρετε και λιχουδιές.

Αναλυτικά στοιχεία (%)

Πρωτεΐνη:  12,5
Ολικές λιπαρές ουσίες: 2,5
Ανόργανη ύλη: 1,2
Ολικές ινώδεις ουσίες: 0,2 
Υγρασία: 83
Πρόσθετες ύλες ανά kg:
Διατροφικές πρόσθετες ύλες:
Βιταμίνη B₁:  29,4 mg
Βιταμίνη D₃:  250 IU (οι ποικιλίες ψαριού δεν
περιέχουν πρόσθετη Βιταμίνη D₃)
Βιταμίνη E: 19,6 mg
Ιωδικό ασβέστιο άνυδρο:  0,44 mg
Θειικός χαλκός πενταένυδρος:  6 mg
Θειικός σίδηρος μονοένυδρος: 46,67 mg 
Θειικό μαγγάνιο μονοένυδρο: 8,75 mg 
Θειικός ψευδάργυρος μονοένυδρος: 61,54 mg 
Τεχνολογικές πρόσθετες ύλες:
Κόμμι κασσίας:  2800 mg

 

Οδηγίες διατροφής

Προσαρμόστε τις ποσότητες ανάλογα με τις ανάγκες της γάτας σας. Σε υπέρβαρες γάτες, μειώστε την ημερήσια ποσότητα.Λάβετε υπόψη σας ότι χρειάζεται μια περίοδος προσαρμογής. Προσφέρετε νερό,
σερβίρετε την τροφή σε θερμοκρασία δωματίου και διατηρήστε κρύο τυχόν περίσσευμα τροφής έως 2 ημέρες.

 

Copyright © Mars 2020 Whiskas®, Trademark of Mars Incorporated and its affiliates